Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in

Blog

De voordelen van antibacteriële verzorging

 Alles over micro silver

Micro silver is een zeer zuiver, metallisch poeder (99,96% zuiver; argentum metallicum) van natuurlijke oorsprong.

7 redenen om zuivere Aloë Vera gel te drinken

 Aloë vera is een geneeskrachtige plant die op verschillende manieren kan worden gebruikt voor zowel de gezondheid als de schoonheid. De plant is over de hele wereld erg populair en is nu ook te vinden bij veel mensen thuis, waar mensen aloë vera gebruiken om verschillende gezondheids- en huidproblemen mee te behandelen.

De True Beauty Basisoplossing- voor schoonheid van binnenuit

Drink je mooi! De revolutionaire Lifetakt 5-in 1 Beauty Elixir vervult alle 5 schoonheidswensen in één keer: jeugdige uitstraling, zuivere huid, sterk lichaam, sterk haar en sterke nagels.

De 50 al voorbij en toch nog de stap zetten om als zelfstandige te beginnen

ALS BAAS 50-PLUSSER NIET MEER WIL, WORDT 50-PLUSSER ZELF DE BAAS.

De ontelbare voordelen van werken in “Directe verkoop”

Ik was mezelf er nooit eerder van bewust wat de grote voordelen zijn, een eigen bedrijf te hebben in ‘Direct verkoop’ in Networkmarketing.

De nuttige en heilzame stoffen in Aloë Vera aanwezig

Hier wil ik je even op de zeer werkzame stoffen wijzen waardoor de werking van de Aloë vera super is, voor dier en mens. 

Maak kennis met de geneeskracht van de Aloë vera plant

Aloë Vera is een zeer gekende plant, maar de werkzame stoffen die deze plant bevat en de geneeskracht van deze plant dat wil ik hier graag even met je delen.

Deeltijdse baan

Deeltijds werken is de ideale manier voor jonge moeders met kleine kinderen en daarbij gegarandeerd een extra aantrekkelijk inkomen op te bouwen.

Voel jij je dikwijls moe?

Tegenwoordig hoor ik zeer veel personen klagen dat ze zeer moe en futloos zijn.

Aften, bloedend tandvlees, slechte adem, herken je dat?

Zegt je de naam ‘Chloorhexidine’ je wat? Het wondermiddel bij mondinfecties?

Onze ongezonde levenswijze

Onze levenswijze en waartoe die leidt We leven in afgesloten huizen We koken onze voeding We eten te zoet en te vet We bewegen veel te weinig Er zijn ook mensen die roken en drinken teveel alcohol Al deze dingen worden als normaal gezien, maar zijn eigenlijk niet normaal.

8 waarschuwingssignalen van een vitamine B12 tekort

Een tekort aan mineralen komt veel vaker voor dan een tekort aan vitamine B12, en nochtans lijdt één op vier volwassenen aan een tekort van vitamine B12.

Ook toe aan een burn-out?

Je bent zo moe en radeloos? Uitgeblust en afgemat? Je ziet geen uitweg meer en je weet je geen raad meer. Dit is waarschijnlijk een zeer magere troost, maar je bent niet de enige.

9 risicovolle ingrediënten in verzorgingsproducten

Vaseline of petroleum wordt als zachtmaker gebruikt en dat merk je bv in lippenbalsem.  Deze stof doet net het tegenovergestelde van wat het belooft. Het verzacht heel even je huid of je lippen, maar zorgt ervoor dat de huid wordt afgesloten en haar eigen vochtregulerende vermogen verliest. Dit werkt je eigenlijk gewoon maar tegen i.p.v. te helpen.

 

Hoe krijg je meer klanten, meer omzet en meer winst in je bedrijf?

Heb jij te weinig klanten, dan heb je ook te weinig omzet en te weinig of misschien zelfs helemaal geen winst. 

Hoe kan jij je steentje bijdragen voor een beter milieu?

Ons milieu en het belang ervan We leven in een maatschappij van overvloed. Het enige wat vandaag de dag nog zeer belangrijk is, is geld en macht voor de meeste fabrikanten. Miljoenen producten worden er geproduceerd en verkocht, die ervoor zorgen dat er zeer veel afvalstoffen op onze planeet terecht komen.