Deel dit blogbericht:


Ann wou snel 1000 euro meer inkomsten als zelfstandige

Ann had een een zelfstandige zaak als kleur- en stijlconsulente maar had het soms wat moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen.

.

 

Ze had een druk en moeilijk leven waardoor ze het soms zwaar te verduren had. Ook de rekeningen moesten betaald worden en dat was niet altijd even gemakkelijk.

 

Ze wou snel elke maand 1000 euro netto extra op haar rekening.

  

Ik stelde haar eerst een zeer belangrijke vraag vooraleer ik het businessplan voorstelde.

 

 Want wie als ondernemer een doorbraak wil forceren, heeft nood aan nieuwe inzichten.

 

"Weet jij wat de levensnoodzakelijke vaardigheid is die je als mens moet ontwikkelen?"

 

Ann dacht even na; maar kon de vraag niet beantwoorden, ze had geen idee.

 

"Succesvolle bedrijven worden beschouwd vanuit persoonlijke drijfkracht. De psychologie van deze mensen bepaalt het succes van je organisatie. Drijfkracht symboliseert zich via gedrevenheid, persoonlijke kracht, energie en ambitie.  Die persoonlijke drive maakt het verschil."

 

Twee uur heb ik daarna met haar rond de tafel gezeten om haar een zeer zakelijk, aantrekkelijk en eerlijk transparant verdienmodel voor te stellen.  Het is een businessmodel dat al 35 jaar lang zijn successen heeft bewezen. Maar kent enkel succes als men bovengenoemde regel toepast.

 

Daarna stelde ik Ann alle mogelijkheden voor.

1° Iedereen de mogelijkheid bieden om rechtstreeks aan te kopen bij een Duits topfabrikant; hoge kwaliteitsproducten tegen (H)eerlijke prijzen. Waardoor ook de klant levenslang alle interessante voordelen heeft, en dit zonder enige aankoopverplichting.

2° Meerdere ondernemers ook die mooie opportuniteit voorstellen, zodat ze ook naar een passief inkomen kunnen werken.

3° Partners (ondernemende personen) zoeken en begeleiden naar het grote succes, personen die een mooi partime of hoofdinkomen willen realiseren. Personen die ook een mooi en financieel vrijer leven willen realiseren.

 

 Kom hier meer te weten

 

Ann was laaiend enthousiast en wou er onmiddelijk mee van start gaan. Omdat het product; de service en dienst inspeelt op de noden van de markt. We maakten samen een aantrekkelijk plan waardoor ze na één maand al 250 euro extra had verdiend.

 

Door mijn professionele begeleiding maakte Ann al snel veel vooruitgang want de tweede maand had ze al een extra inkomen van 500 euro. De derde maand was het al iets meer dan 1500 euro netto, naast haar gewone inkomen uiteraard.

 

Momenteel is ze 2 jaar actief in deze sector, haar extra inkomsten zijn ondertussen reeds vervijfvoudigd.  Niet dat ze harder werkt, integendeel.  Het is een transparant opbouwsysteem dat zij realiseert onder professionele begeleiding; met een gelijkgestemd team. Ann blijft voortdurend zoeken naar versterking voor haar bedrijf want op die wijze verhoogt de kans op een veel grotere afzetmarkt.

Wie samenwerkt, maakt zijn zaak groter. Waardoor haar inkomen dagelijks stijgt naar ongeziene hoogtes.

 

Nu heeft ze een mooi en veel comfortabeler leven als zelfstandig onderneemster in plaats van een zwaar en druk bestaan. Zijn we niet met zen allen ondernemer geworden om van een mooi en financieel vrijer leven te kunnen genieten, i.p.v. een druk en hard bestaan.

 

 

Wil jij ook een mooi en financiëel vrijer leven realiseren? Blijf niet met die vragen zitten en vul 

hier je gegevens in Ik zal je met plezier de nodige info geven.

Monique

 

Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in