Deel dit blogbericht:


De ontelbare voordelen van werken in “Directe verkoop”

Ik was mezelf er nooit eerder van bewust wat de grote voordelen zijn, een eigen bedrijf te hebben in ‘Direct verkoop’ in Networkmarketing.

Jarenlang had ik een modezaak, waar ik elk seizoen genoodzaakt was om zeer veel geld te investeren. Mode is een steeds moeilijker branche voor de kleine handelaar, omdat de mode steeds verandert en de bevolking ook zeer veeleisend is geworden.

 Als kleine ondernemer is het bijna niet meer bij te houden, want de mode verandert razendsnel dat elke modehandelaar  genoodzaakt is om per seizoen meer en meer collectie’s aan te kopen.  De seizoenen liggen heel dicht bij elkaar en er komen ook steeds meer kortingsperiodes, waardoor het voor de kleine zelfstandige handelaar ook niet meer  zo eenvoudig is om te kunnen concurreren tegen die ontelbare grote winkelketens.

 

Online verkoop

Het klantengedrag verandert razendsnel, waardoor er meer en meer wordt overgegaan tot online aankopen.  Het online aanbod is niet te overzien, zodat het als kleine modehandelaar bijna niet meer mogelijk is om daartegen te concurreren. En toch besefte ik dat meer dan ooit de mogelijkheid bestond om meer omzet en veel meer winst te halen en van veel meer vrije tijd te kunnen genieten. Ik geniet zelfs van een mooie en volledig up to date gratis eigen webshop.

 Nieuwe start

Ik wou als modehandelaar een doorbraak forceren en had daardoor nood aan nieuwe inzichten. Ik schoolde me om tot Networkmarketeer en startte een nieuw zelfstandig bedrijf in de Health&Beauty sector ism een Duitse fabrikant.

 

Zonder financieel risico, zonder investering en zonder enige verplichting.

 

Kom hier meer te weten

 

Ik wou mijn inkomsten en mijn harde levensstijl echt wel gaan verrijken en ik begon met het toepassen van de vier wetten van succes.

 

Gedrevenheid – persoonlijke kracht – energie en ambitie

 

Waarom?

 

Omdat ik in mijn kledingzaak nog enkel keihard werkte om mijn rekeningen te kunnen betalen.

 

 De juiste keuze

Na een relatief korte periode waren mijn inkomsten al te vergelijken met de vele jaren die ik had gespendeerd in mijn modezaak.

 

Vandaar dat ik toen al wist dat ik de juiste keuze had gemaakt.

 

Hier kwamen opnieuw de vijf wetten van succes naar voren.

 

Ik was gedreven, ambitieus, zelfzeker, vol van energie en vastberaden.

 

 Opleidingen

Momenteel volg ik andere opleidingen binnen het bedrijf, om nieuwe andere ondernemers op te leiden naar hun succes.

 

Want hun succes is ook het mijne, en dat is  nu eenmaal de kracht van Networkmarketing.

 

Hoe bouw ook jij een passief inkomen op?

 

Ik veranderde naar beter

Heel veel mode ondernemers denken ten onrechte dat alles blijft zoals het is. Terwijl jij in jouw modebranche de innovator hoort te zijn.

 

Ik transformeerde en veranderde door uniciteit toe te passen, en ik ben elke dag bereid om te leren en te groeien in mijn bedrijf. Ik leerde nieuwe vaardigheden ontwikkelen om tot een betere business te komen.

 

Als kleine ondernemer was het absoluut noodzakelijk om mezelf in vraag te stellen en me positief te onderscheiden van mijn concurrent.

 

Het volstaat niet meer om gedreven te zijn, ik moest dingen doen die anderen niet durven, dat is nu eenmaal  de wet van uniciteit.

 

 

Samen ondernemen  = succesvol ondernemen

 

Het is vandaag nog onmogelijk om in je eentje een succesvolle zaak op te bouwen of succesvol te blijven. Wie samenwerkt maakt zijn zaak veel groter.

 

Ik zocht dus naar een winnend team, een winnend team dat uiteindelijk mijn organisatie vooruit zal helpen.

 

Weinig ondernemers passen deze wet al toe omdat ze niet zeker zijn , en deze nieuwe methode helemaal niet kennen en bang zijn voor hetgeen wat komen zal.

 

Samenwerkers brengen immers iets terug.

 Wil je graag meer info, reageer hier en kom meer te weten.

Investeren in medewerkers is het voort financieren van succes. Elke succesvolle zaak ontstaat uit een verband van een unieke groep van mensen die vanuit een emotionele band met elkaar samenwerken om een specifiek doel te bereiken.

 

Mijn succes is het gevolg van een investering in mijn topteam.  Door voortdurend te zoeken naar versterking voor mijn bedrijf, verhoogt de kans op een veel grotere afzetmarkt.

 

Bijna alle ondernemers kijken daar vreemd van op want ze doen alles liever zelf en willen of durven niets uit handen geven. Ze zijn verslaafd aan controle en werken 15 uur per dag en hebben geen tijd voor leuke dingen, wat bij vroeger ook zo was.

 

 Loslaten

Ik liet de dingen los zodat ik mij op nieuwe dingen kon gaan concentreren. Daar krijg ik nu een betere business van.

 

De topondernemer pakt nieuwe zaken aan, de werker is de slaaf. Hij werkt 15 uur per dag en slaapt er vijf. Dat houdt niemand vol.

 

Ik leerde om ‘aan’ mijn  zaak te werken en niet ‘in’ mijn zaak, en ik leerde  wat nood had aan verandering. Ik paste ‘de wet van de organisatie’ toe, en nam de laatste horde geruisloos. Nu werkt de zaak voor mij en niet andersom.

 

Het ondernemerschap is toch niet uitgevonden voor een hard en stressvol bestaan. Jij bent toch ook ondernemer geworden voor meer levenskwaliteit en veel meer vrijheid.

 

 Networkmarketing

 

Ik richtte mijn aandacht op maximalisatie. Wie de wet van van uniciteit toepast maar niet de wet van maximalisatie, zal vroeg of laat de vlam zien doven. Maximaliseren is meer klanten bedienen, meer potentieel vinden en meer omzet draaien. Dat begint met organiseren en een eigen systeem uitbouwen die ik samen vanuit een visie opbouw en dat vraagt tijd .

 

Dat is een levensnoodzakelijke vaardigheid die ik samen met andere ondernemers moet ontwikkelen.

 

Ik omring me dus met de juiste ondernemers die noodzakelijke klussen uitvoeren want om samen doelen uit te stippelen en te bereiken, en vooruitgang te boeken heb ik echt wel alle motivatie nodig.

 

Veel topondernemers worden vaak geactiveerd door pijn. Maar na verloop van tijd, als gevolg van het succes, volgt de evolutie naar plezier.

 

Ik zorg ervoor dat het vuur niet smeult maar blijft branden.

 

Alle succesvolle ondernemers groeien vanuit persoonlijke drijfkracht.

 

Ben jij gedreven, energiek en ambitieus, dan zal dit voor jou bedrijf ook het verschil maken. As je die persoonlijke drijfkracht mist, dan stroomt er heel weinig. Je moet dus gedreven zijn om te kunnen groeien.

 

Drijfkracht komt vanuit het DNA dat je hebt meegekregen van je ouders. Ze wordt dit ook bepaald door je opvoeding. Stuurden je ouders je in de richting van een droom of hielden ze je voornamelijk met de voeten op de grond?

 

Succesvolle ondernemers komen uit de school van de harde klappen. Ze bevinden zich in een ‘pijnmotivatie’ waaruit ze absoluut weg wilden. Dat is niet de aantrekkelijkste maar wel de sterkste motivator.

 

Na verloop van tijd, als gevolg van het succes, volgt de evolutie naar plezier en vrijheid.

 

 

Topondernemers onderscheiden zich van de concurrentie

 

Ik ontwerp een concept dat ik kan multipliceren. Denk aan service en klantgerichtheid. Ik doe dingen die andere ondernemers niet doen.

 

Mijn product ligt goed in de markt, dus is mijn succes verzekerd.

 

Ik  moet een geweldig product aanbieden, en het moet wel betaalbaar blijven. Hoe meer waarde ik lever, hoe globaler ik de markt kan aantrekken.

 

De meeste ondernemers overschatten wat ze op één jaar kunnen doen, maar onderschatten waar ze over vijf jaar kunnen staan.

 

 

Maximaliseren

 

Door te maximaliseren krijg ik automatisch meer levenskwaliteit, want ik doe het niet meer alleen. Tegelijk lever ik een bijzondere bijdrage aan de samenleving. Ik stimuleer de economie want ik open de deur naar meer werkgelegenheid en daar wordt iedereen beter van.

 

Wist je dat:

de vijf wetten van succes en business de sleutel zijn tot geluk en vrijheid

 

 

Networkmarketing-aanbevelingsmarketing of multilevelmarketing

 

Nooit eerder was networkmarketing zo populair, heeft het zoveel succes, waardoor er meer en meer ondernemers werkzaam in de sector zijn. Bij ons werken er 300.000 zelfstandige ondernemers in de sector, verdeeld over 28 landen, de ene al wat succesvoller dan de andere.

 

Je kan dit doen als leuke bijverdienste en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Wil je een grote succesvolle business uitbouwen, ook dat is mogelijk, wil je zeer kleinschalig blijven ook dat kies jij zelf.

 

Er zijn ontelbare voordelen aan verbonden en geen enkel risico. Je start je eigen business met een zeer kleine investering en bouwt je zaak op onder professionele begeleiding.

 

 Kom hier meer te weten

Bij wijze van besluit

Ken je de vijf wetten van succes?

  1. Drijfkracht
  2. Uniciteit
  3. Samenwerking
  4. Organisatie
  5. Maximalisatie

 

Die zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en zijn absoluut de sleutel tot succes.

Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in