Deel dit blogbericht:


De True Beauty Basisoplossing- voor schoonheid van binnenuit

Drink je mooi! De revolutionaire Lifetakt 5-in 1 Beauty Elixir vervult alle 5 schoonheidswensen in één keer: jeugdige uitstraling, zuivere huid, sterk lichaam, sterk haar en sterke nagels.

 
 

Met slechts één shot activeert een uniek complex de schoonheidsprocessen in het lichaam en beschermt het preventief tegen de belangrijkste oorzaken van veroudering – voor jeugdige schoonheid van top tot teen, op elke leeftijd.

 1. Jeugdige uitstraling
 2. Zuivere huid
 3. Sterk lichaam
 4. Sterk haar
 5. Sterke nagels

 

 

Een natuurlijk en gezond uiterlijk is het schoonheidsideaal nummer 1. Het is bewezen dat een evenwichtige voedingsstoffenvoorziening hiervoor essentieel is. Omdat het lichaam alle voedingsstoffen echter niet voldoende produceert of gebruikt naarmate de leeftijd toeneemt, groeit de vraag naar effectief “Beautyfood” exponentieel. Zelfs op jonge leeftijd is er vraag naar de combinatie van voeding en cosmetica: omdat de juiste voedingsstoffenvoorziening en de bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden zorgen voor natuurlijke schoonheid.

 De revolutionaire Lifetakt 5 in1 Beauty Elixir geeft je jeugdige schoonheid van binnenuit met slechts één dagelijkse shot. Het innovatieve dubbelcomplex is diep werkend, bevat de belangrijkste schoonheidsingrediënten uit de wetenschap en natuur en vervult zo op een unieke manier de vijf grootste schoonheidswensen, jeugdige uitstraling, zuivere huid, sterk lichaam, sterke nagels, sterk haar.

 De dagelijkse dosis”schoonheid” in de vorm van een shot is niet alleen effectief, maar ook gezond en natuurlijk. Het fruitige, frisse elixir combineert de krachten van de natuur, zonder zoetstoffen, kleurstoffen, lactose en gluten.

Wist je dat je onze 5 in 1 elixir ook -35% goedkoper kunt aankopen.

 

Veel gestelde vragen


 Uniek op de markt: dubbelcomplex

 

Complex Active

 Het actieve complex activeert de schoonheidsprocessen en bestrijdt tekenen van veroudering.

 Het combineert de bekendste, belangrijkste schoonheidsingrediënten in de hoogste concentratie

 • 2,5 g collageenpeptiden
 • 50 mg hyaluronzuur
 • Waardevol koper
 • Effectief zink
 • 9 hoog geconcentreerde vitamines 100% vitamine E, thiamine, riboflavine, niacine, B6, biotine, B12, vitamine C en vitamine A

  Complex Preventie

 Het preventieve complex beschermd tegen invloeden van buitenaf en voorkomt tekenen van ouderdom. Het combineert de belangrijkste ingrediënten met de kracht van de natuur.

 • 20% aloë vera-gel
 • Bloedsinaasappelextract
 • Bosbessenextract
 • Rozewortelextract
 • Groene thee-extract

 Wetenschappelijk bewezen dieptewerking

 1. Jeugdige uitstraling met minder rimpels

Rimpelvermindering door vitamine C en dieptewerkende collageenpeptiden

 15% meer huidelasticiteit door effectieve collageenpeptiden

 Aloë vera-gel, bloedsinaasappel, rozenwortel en groene thee-extract beschermen tegen belangrijke oorzaken van veroudering zoals bv.UV-straling.

  2. Zuivere, gezonde huid zonder irritatie

 Beschermt tegen externe invloeden door bosbessenextract en vitamine E5

Verbeterde huidfunctie en pigmentatie door hoog geconcentreerde vitamines A, E, thiamine, riboflavine, niacine, B6, biotine, B12, C en zink als een essentieel sporenelement.

  3. Sterk lichaam zonder cellulitis

 Collageenpeptiden verhogen de dichtheid van de huid en het is bewezen dat ze cellulitis verminderen.

 Koper en aloë vera-gel versterken het bindweefsel

  4. Sterk en gezond glanzend haar

 Biotine versterkt het haar en bouwt het op van buitenuit

 Koper biedt normale haarpigmentatie en geeft een gezonde glans.

  

 5. Sterke, gezonde nagels

 Het is aangetoond dat collageenpeptiden de nagelgroei versnellen. Nagelschade wordt tot 42% verminderd

 Zink versterkt de nagels

 De innovatieve combinatie van actieve ingrediënten in het 5 in 1 Beauty Elixir is uniek en zeer effectief. Het dubbele complex bevat de meest effectieve ingrediënten aloë vera en natuurlijke extracten zoals bloedsinaasappel voldoen aan wetenschappelijk bewezen schoonheidseigenschappen zoals collageen en hyaluronzuur. Alleen in combinatie bereiken ze maximale zeer effectieve resultaten.

Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en kinderen (cafeïnegehalte 0,8 mg per 25ml)

Graag meer info over de extra voordeelprijs?

 

Handig om te weten:

 Wat zijn collageenpeptiden?

 Collageen is het belangrijkste structurele eiwit van de huid en het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam. Het is cruciaal voor het vochtgehalte en de elasticiteit van de huid. De collageenvezels zorgen voor een soort driedimentioneel netwerk in de dermislaag van de huid, waar ze zorgen voor structuur, stevigheid en de mogelijkheid om vocht bijzonder goed op te slaan in de huid. Door ouderdom en milieu-invloeden wordt de productie van collageen echter vertraagd en de gevolgen hiervan zijn helaas duidelijk zichtbaar. Rimpels vormen zich, de huid is niet meer zo stevig – er is een gebrek aan elasticiteit en veerkracht. Collageenpeptiden helpen ons hierbij, het zijn fragmenten van het collageeneiwit en kunnen door hun geringe omvang snel door het lichaam worden opgenomen. Op deze manier bereiken ze de fibroblasten via de bloedbaan, die verantwoordelijk zijn voor de collageenproductie in de diepere lagen van de huid. Het collageen dat van binnenuit wordt aangevoerd, stimuleert de lichaamseigen collageenproductie.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een geweldig actief ingrediënt en zijn eigenschappen zorgen ervoor dat de huid er voller en stralender uitziet. Het is in staat om 6.000 keer zijn eigen gewicht aan water te binden. Dit resulteert in een opslagcapaciteit van maximaal zes liter water per gram zuur. Perfect voor gebruik tegen de klassieke ouderdomsverschijnselen: rimpels! Want hoewel hyaluronzuur in het lichaam van ieder mens plaatsvindt, vindt de productie ervan vanaf de leeftijd van 25 jaar. De eerste tekenen van huidveroudering zijn meestal zichtbaar vanaf de leeftijd van 30 jaar. De huid wordt droger, dunner en verliest haar elasticiteit.

 Wat doet koper?

 Koper is een sporenelement dat essentieel is voor ons lichaam en heeft een overvloed aan functies. Omdat ons lichaam het echter niet zelf kan produceren, moeten we het via de voeding opnemen. Koper draagt bij tot een normale huid pigmentatie en het behoud van normaal bindweefsel.

 Wat is zink?

 Zink is een mineraal dat ook een essentieel spoorelement is. Zink moet ook via de voeding worden opgenomen, omdat het lichaam het zelf niet kan produceren. Zink is één van de belangrijke vitaminen voor een gezonde huid en speelt ook een centrale rol in de groei van de nagels.

 Wat is de rol van vitamines?

 Vtaminen zijn belangrijk voor een mooie en gezonde huid. Een evenwichtige voorziening van vitaminen verbetert de werking van de huid, helpt de huid zichzelf te beschermen tegen schadelijke milieu- invloeden en ondersteunt de celvernieuwing.

 Wat is de rol van Aloë vera?

De verzorgende en regeneratieve kracht van Aloë Vera ondersteunt de weg naar een natuurlijk verzorgde huid. De “allrounder” Aloë Vera heeft onder andere de mogelijkheid om water en voedingsstoffen in zijn bladeren op te slaan. Vooral de binnenste bladgel staat bekend om zijn vochtinbrengende eigenschappen.

 Wat is de rol van andere extracten?

 De natuurlijke kracht van bloedsinaasappel, bosbessen, rozenkruid en groene thee extracten helpen de huid op vele manieren. De gezondheidsbevorderende ingrediënten hebben een positief effect en zijn nuttig voor huid, haar en nagels.

Graag meer info over de extra 35% korting.

 

Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in