Deel dit blogbericht:


De voordelen van antibacteriële verzorging

 Alles over Microsilver

Microsilver is een zeer zuiver, metallisch poeder (99,96% zuiver; argentum metallicum) van natuurlijke oorsprong.

 Geschiedenis van zilver; een natuurlijk antimicrobieel

Cyrus, oprichter van het Perzische Rijk in de 5de eeuw voor Christus dronk altijd uit zilveren watervaten met water uit de rivier Choapses.
Pioniers in het Amerikaanse Wilde Westen stoppen zilveren munten in fusten om water of melk langer vers te houden
Franse soldaten aan het Servische front in WW1 hadden waterflessen met zilver bekleed. In tegenstelling tot hun bondgenoten leden deze soldaten nooit aan diarree, dysenterie, etc.

 

Hoe het werkt

De werking van micro silver is gelegen in het constant vrij komen van zilverionen door oxidatie. Doordat micro silver zeer poreus is gebeurt dit heel effectief waardoor met een kleine hoeveelheid veel resultaat behaald kan worden.

 

Antimicrobieel effect

Het neutraliseert kiemen en bacteriën en voorkomt ontstekingen. Het herstelt de natuurlijke huidflora en ondersteunt het eigen genezingsproces van de huid. Het heeft voor zijn functie geen chemicaliën / dragers nodig en bevat deze ook niet. Deeltjes worden alleen op het huidoppervlak aangetroffen, er zijn dus geen deeltjes in de huid. Het is zeer actief tegen een breed spectrum van bacteriën / microben, en voorkomt infecties. Het neutraliseert irriterende bacteriën, terwijl het de huidflora normaliseert, en de bacteriële balans gezond houdt. Verder is het ontstekingsremmend en kent geen bijeffecten.

 

Resistentie

Zilverionen binden zich aan negatief geladen delen in eiwitten. Deze onderdelen zijn essentieel voor de levensondersteunende functies van de cellen. Door inactivering van deze levensondersteunende functies breken de bacteriecellen af ​​en sterven ze. Om resistent te worden tegen zilver, zouden bacteriën alle negatieve ladingen moeten verwijderen, wat zou leiden tot zelfvernietiging van de cel. Dus zilver neutraliseert bacteriën zonder gevaar voor resistentie.

 

Kenmerken

Het is natuurlijk (100%)
Effectief ondanks lage benodigde dosis
Er vindt geen ophoping plaats in het lichaam
Er is geen penetratie in het slijmvlies
Het remt bacteriegroei en vormt een onzichtbare beschermingsfilm op de huid die micro-organismen kan neutraliseren

 

Veilig voor mens en milieu


Het is regulatief: het onderdrukt de productie van schadelijke microben op het oppervlak van de huid. De normale huidflora wordt overigens niet beïnvloed.

De deeltjes zijn van micro grootte (10 μm) en niet-chemisch. Het dringt daardoor niet in de huid of in andere weefsels.
Het is vrij van bijeffecten en niet-cytotoxisch
Het is milieuvriendelijk; het is een puur organisch edelmetaal, dus niet chemisch
Groene productie; volledig fysiek productieproces zonder chemicaliën of afval producten

 

Microsilver producten zijn de functionele verzorging van LR en vooral geschikt voor acnè, aften, slechte adem, zweetvoeten en overmatige transparantie.

Neutraliseert geur.., 3 basis werkstoffen zuiver zilver, zinkbindingen en dexpanthenol zorgen voor een optimale verzorging.

 

Wist je dat je levenslang kunt genieten van 35% extra korting op de fabrieksprijs.

Wil je graag meer info hierover? 

Kom hier meer te weten

Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in