Deel dit blogbericht:


Deeltijdse baan

Deeltijds werken is de ideale manier voor jonge moeders met kleine kinderen en daarbij gegarandeerd een extra aantrekkelijk inkomen op te bouwen.

Vaste werktijden of een vast rooster maken het vaak moeilijk om een goede deeltijdse baan te vinden.

 

Want in de regel overlappen de werktijden elkaar. Maar bij ons begint je deeltijd, als jij zelf tijd hebt!

 

De vrije tijdsindeling is een van de wezenlijke voordelen, als je belangstelling hebt voor een ‘bijbaantje’ bij ons.

 

Het gezin en het beroep combineren is volgens actuele studies een belangrijk thema voor meer dan 80% van de ouders met kinderen tussen de 6 en 14 jaar. Want zodra de kinderen naar school gaan, is het voor moeder belangrijk weer in het beroepsleven terug te keren en het eigen gezin en het beroep “onder één dak”te brengen.

 

Voor veel vrouwen is het niet eenvoudig een baan te vinden die dat mogelijk maakt. Als een man/vrouw het gezin en het beroep wil combineren, moeten er bepaalde punten aanwezig zijn:

  • Een vrije tijdsindeling
  • Individuele werkuren per week
  • Tegelijkertijd perspectieven voor meer en een eigen carrière

 

 

LR biedt dit allemaal. Bij LR lukt het ontelbare Partners altijd weer opnieuw hun eigen gezin in het dagelijkse leven mee te maken, de kinderen op te zien groeien en daarbij weer grip te krijgen in het beroepsleven.

 

Voor mij was het beslissende voordeel van werken in de directe verkoop de flexibiliteit van de werkuren, de hoge kwaliteitsproducten en de vrijheid die ik heb. Een familie en een carrière combineren is geen probleem. Aan de ene kant heb ik tijd voor mijn hobby’s, en aan de andere kant heb ik een veeleisende en professionele uitdaging.

 

De andere voordelen van deeltijdwerk zijn:

  • Volledige onafhankelijkheid van de openingstijden van winkels
  • Een voor de toekomst zekere en solide extra verdienste
  • Perspectieven op aantrekkelijke inkomstenverhogingen

 

 

Bij LR werken meer dan 100.000 mensen in de hele wereld deeltijds. Welk inkomen ze daarbij behalen is in eerste instantie een kwestie van de tijdsinzet en het consequent werken.

 

Extra inkomens tussen 400- en 1000 euro per maand zijn al snel mogelijk.

 

 

Uitstekende carrièremogelijkheden

Daarentegen heb je ook uitstekende carrièremogelijkheden. Belangrijk zijn succes willen hebben, uithoudingsvermogen en vlijt.

 

Met deze deugden hebben talrijke partners hun dromen al waargemaakt.

 

Het vergoedingssysteem biedt je onbegrensde mogelijkheden voor verdiensten. Met een wekelijkse inzet van ongeveer 10 u kunt u dankzij dit systeem al een zeer aantrekkelijk extra inkomen opbouwen.

 

Naar boven kent uw carrière geen grenzen.

 

Jij beslist zelf over je eigen succes, met ons echt eerlijk – en uniek vergoedingssysteem!

 

 

De voordelen van werken in de directe verkoop

Voor mij is het beslissende voordeel van werken in de directe verkoop, de flexibiliteit van de werkuren, de hoge kwaliteitsproducten die mijn gezondheid naar een hoger niveau hebben gebracht en de vrijheid die ik heb. Familie en carrière combineren is geen probleem. Enerzijds heb ik tijd voor mijn hobby’s, anderzijds kan ik werken aan een veeleisende en professionele uitdaging.

 

De hoge kwaliteit van deze producten en de interpersoonlijke uitwisseling zijn de perfecte combinatie voor mij. Bovendien, in de directe verkoop heeft iedereen de kans om zijn/haar persoonlijke carrière te beginnen. Ik vind het een uitdaging om een team op te bouwen, om verantwoordelijkheid te nemen en zo mijn eigen succes te controleren. Daarnaast vind ik het ook heel belangrijk dat het vergoedingssysteem transparant is en uitsluitend gericht is op individuele prestaties.

 

 

Hoge Duitse kwaliteitsnormen

Bij ons draait het om meer levenskwaliteit te bieden: onder het moto “More quality for your life” is het voor ons doel om het leven van elk individu nog meer leefbaar te maken. Dit is enerzijds te danken aan het gebruik van onze hoogwaardige- en schoonheidsproducten en anderzijds aan de unieke kans om op een duurzame en positieve manier het eigen leven te ontwikkelen met behulp van het bedrijfsmodel.

 

De kwaliteitsnormen spelen een rol op alle gebieden – van productontwikkeling tot klantenservice.

Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in