Deel dit blogbericht:


Filosofie van de LR Zeitgard 1

Zeitgard is een innovatieve en integrale vorm van effectieve en duurzame gezichtsverzorging.

 

Om optimale resultaten te kunnen bereiken, zijn de producten van Zeitgard Anti-Age Management gebaseerd op een mix van innovatieve technologie en cosmetica op basis van fisiologische processen. Innovatieve technologie in de vorm van geavanceerde apparatieve cosmetica. De natuurlijke processen van de huid dienen als basis voor zeer effectieve en gecoördineerde verzorgingsproducten alsmede als fundament van de technologische ontwikkeling. Het integrale Zeitgard Anti-Age system is gebaseerd op de Zeitgard- filosofie.

Om aan alle behoeften van de huid te voldoen, is de filosofie in drie opeenvolgende stappen onderverdeeld.

Het motto luidt: In vijf minuten een poriëndiepe reiniging en verzorging die op leeftijd en huidtype is afgestemd.

Stap 1: Zeitgard reiniging

De basis van een goede en effectieve huidverzorging is een grondige en uitgebreide reiniging.

Men bereikt een poriëndiepe reiniging in de eerste stap, met behulp van de Zeitgard 1 met MICROSILVER-technologie en een speciaal afgestemde reiniging in de vorm van een gel en een crème.

Daarbij wordt aangeraden om 1 minuut tijd te besteden aan de poriëndiepe reiniging met de Zeitgard 1.

De oscillerende borstel maakt het verschil

De unieke borstelfilamenten van de LR Zeitgard Cleansing Brush oscilleren tot 7.000 keer per minuut!  De afgeronde borstels glijden over de gezichtshuid en verwijderen op voorzichtige maar effectieve wijze alle verontreinigingen.  Voor een stralend uitziende en schone huid. Overtuig uzelf.
 
Gezichtsreiniging in een nieuwe dimensie
 
In een handomdraai een stralende en zuivere huid met de LR Zeitgard Cleansing Brush. De innovatieve elektrische borstel voor gezichtsreiniging optimaliseert de klassieke gezichtsreiniging. De bostel verwijdert make-up en andere restanten tot 10 keer effectiever dan bij handmatige reiniging, zonder dat de huid extra wordt belast.
 
Uniek hygiëneconcept
 
De speciaal voor LR ontwikkelde afgeronde filamenten van de borstelkop blijven dankzij de werkzame antibacteriële stof Microsilver BGTM maximaal 3 maanden lang hygiënisch schoon. Want Microsilver BGTM werkt als een beschermlaag: het vermindert bacteriën en voorkomt dat deze zich opnieuw opbouwen
 
Huidreiniging op een heel nieuw niveau 
 
De innovatieve LR Zeitgard Cleansing Brush betekent een revolutie binnen de klassieke gezichtreiniging. De borstel is effectiever dan de klassieke gezichtsreiniging en is zeer mild voor de huid. Samen met de elektrische borstel en de speciaal ontwikkelde reinigingstextuur ontstaat een fijn ‘net’ dat de verontreiniging van de huid losmaakt, ze bindt en grondig verwijdert. Uw huid ziet er fijner en gladder uit en heeft een prachtige uitstraling; ideaal voor vrouwen en mannen en elke leeftijd.
 
Innovatief werkingsprincipe
  
Een tot in het detail doordacht systeem: De oscillerende borstelfilamenten verwijderen sterke verontreinigingen van de huid, en de speciaal aangepaste textuur van de reinigingsproducten vangt onzuiverheden veilig in een soort ‘net’ op. Het resultaat is een zichtbaar en duurzaam verfijndere huid.
 
De oscillerende borstel maakt het verschil
 
De unieke borstelfilamenten van de LR Zeitgard Cleansing Brush oscilleren tot 7.000 keer per minuut! De afgeronde borstels glijden over de gezichtshuid en verwijderen op voorzichtige maar effectieve wijze alle verontreinigingen. Voor een stralend uitziende en schone huid. Overtuig uzelf. 
Ken jij de grote voordelen van direct verkoop en heb jij interesse om levenslang al je hoge kwaliteit verzorgingsproducten aan -35 % aan te kopen rechtstreeks bij een Duitse Topfabrikant? 
Contacteer me vandaag nog en kom meer te weten.
 
 
Voordelen van de Zeitgard reiniging
 • Zachte dieptereiniging voor elk huidtype
 • Tot 10 keer effectievere reiniging, zonder hierbij de huid te belasten
 • Uitzonderlijk hygiënisch dankzij de Microsilver-technologie
 • Voor een stralend uitziende en schone zuivere huid
 
Resultaten
 • Verbeterd huidbeeld door intensieve poriëndiepe reiniging
 • Ideale voorbereiding op de volgende verzorgingsstappen
 • Gladder uitziende huid door de massagefunctie
 • De teint ziet er stralender en levendig uit
 
Studies
Getest door het erkende Duitse Instituut Dermatest GmbH op basis van een wetenschappelijke studie. Tot 10 keer effectiever reiniging.
 
Ken jij de vele voordelen van direct verkoop?
 
Heb jij interesse om levenslang al je hoge kwaliteit verzorgingsproducten aan -35 % aan te kopen rechtstreeks bij een Duitse Topfabrikant? 
 • Twee maand retourrecht op elk product
 • Geen testen op dieren
 • Zeer hoge kwaliteit producten
 • 7 op 7 bestellen en bij je thuis geleverd
 • Gratis advies
 • Gratis eigen webshop
 • Geen aankoopverplichting

 

Contacteer me vandaag nog of schrijf in op onze nieuwsbrief en kom meer te weten.

Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in