Deel dit blogbericht:


Hoe krijg je meer klanten, meer omzet en meer winst in je bedrijf?

Heb jij te weinig klanten, dan heb je ook te weinig omzet en te weinig of misschien zelfs helemaal geen winst. 

Vandaag de dag wordt er gigantisch veel online besteld, waardoor je zeer veel omzet verliest in je eigen zaak. Meer en meer wordt er dagelijks online besteld, zodat jij als handelaar de pijnlijke klappen krijgt.

 

Het kost je handen vol geld, energie en tijd om klanten naar je zaak te krijgen en dikwijls lukt dat zelfs niet meer. Wat je ook probeert, heel veel klanten blijven weg of komen zelden nog terug.

 

Het doet ongelooflijk veel pijn als je constateert dat je op het einde van elk kwartaal nog enkel werkt om je rekeningen te betalen.

 

Geloof me vrij, de gouden tijden zijn voorbij voor de kleine handelaar, want statistieken tonen aan dat online shoppen  in de nabije toekomst nog meer en meer zal toenemen.

 

In de jaren zeventig waren het de kleine kruidenierswinkeltjes die eraan moesten geloven, nu is het de beurt aan kleine ondernemers in zeer uiteenlopende branches.

 

Want zeg nu zelf, heb jijzelf ook al niet stiekem wat producten online aangekocht?

 

De meeste ondernemers denken nog altijd dat alles blijft zoals het altijd is geweest en durven of willen niet veranderen.

 

Als je als kleine handelaar niet mee verandert, zal je vroeg of laat de klappen krijgen, en dan is er geen weg meer terug.

 

Er zijn slechts twee bewegingen mogelijk, ofwel ga je vooruit ofwel achteruit.

 

Wees bereid om nieuwe vaardigheden te leren, zo zal je zaak meer groeien. Werk niet in je zaak, maar aan je zaak.

 

Onze nieuwe maatschappij is zeer competitief. Het is als ondernemer absoluut noodzakelijk om jezelf in vraag te stellen en je positief te onderscheiden van je concurrent. Ben je gedreven, dat is goed, maar je zal dingen moeten doen die anderen niet durven. Wees uniek, dat zal je meer succes en omzet geven.

 

Het is vandaag nog onmogelijk om in je eentje een succesvol bedrijf op te bouwen. Wie samenwerkt maakt zijn zaak veel groter. Zoek dus naar een team dat uiteindelijk de organisatie vooruit zal helpen. De meeste ondernemers doen dit niet omdat ze dit niet geloven.

 

Investeren in medewerkers is de vooruitgang van succes, zonder dat het jezelf iets kost. Elke succesvolle zaak ontstaat uit een unieke groep van mensen die vanuit een band met elkaar samenwerken om een specifiek doel te bereiken.

 

Indien je product of service inspeelt op de noden van de markt, dan is succes verzekerd. Blijf dus zoeken naar een versterking voor je bedrijf want dan vergroot de kans op een veel grotere afzetmarkt.

 

De meeste ondernemers doen alles liever zelf, want ze zijn verslaafd aan controle.

 

Laat de dingen los en stort je op nieuwe uitdagingen, dat veroorzaakt betere business.  Laat de zaak voor jou werken en niet andersom. Als ondernemer heb je nood aan nieuwe inzichten.

 

Je bent toch geen ondernemer geworden om een stressvol bestaan  te leiden. Je bent toch ondernemer voor meer levenskwaliteit en meer comfort!

 

Richt je aandacht dus op maximalisatie, want dat is meer klanten bedienen, meer potentieel, meer omzet en uiteindelijk meer winst.

 

Daardoor krijg je op termijn veel meer levenskwaliteit en lever je daarbovenop een bijdrage aan de samenleving. Je stimuleert zelfs de economie en opent een deur naar meer werkgelegenheid en daar wordt iedereen beter van.

Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in