Deel dit blogbericht:


Hoe Sharon een extra inkomen realiseerde.

De weg naar een extra mooie en toffe bijverdienste

 

Mijn naam is Sharon E. Ik werk voltijds op kantoor en sta er alleen voor. Het leven is heel duur en  omdat ik elke maand de rekeningen moet kunnen betalen doe ik nog een extra job na de gewone werkuren. Het is een zware job in de horeca waardoor mijn lichaam het hard te verduren krijgt. Ik moet ook altijd in het weekend werken; dus vrije tijd heb ik bijna niet.

Ik zag de FB advertentie van Monique en besloot om eens bij haar langs te gaan om te zien wat bij de mogelijkheden waren. 

Twee uur heb  ik met Monique rond de tafel gezeten terwijl ze mij alle mogelijkheden uit de doeken heeft gedaan. Het ging over een job in de Beauty & Health sector, dat leek mij al zeer  interessant.

1.      Ik kon producten  verkopen door bv workshops te geven

2.      Ik kon professionele mensen opzoeken die een zelfstandige zaak hebben in de Beauty en/of Health sector,  die in hun zaak deze producten willen verkopen of die ook een extra passief inkomen willen opbouwen.

3.      Ik kon één op één advies geven over Beauty of gezondheid producten

4.      Ik kon zelfstandige verkopers zoeken die op hun beurt onze producten aanbieden in Health & Beauty zaken.

5.    

Afhankelijk van waar mijn interesses lagen, ging Monique me dat allemaal stelselmatig aanleren tot ik volledig zelfstandig kon werken.

Monique wees mij toen op iets zeer interesant: 'Er zijn in het leven maar twee dingen die je fout kunt doen, te snel opgeven of ergens niet eens aan beginnen'.

Dat heeft mij over de streep getrokken om van start te gaan, want uiteindelijk is dat helemaal waar.

Dus stapte ik laaiend enthousiast naar buiten en begon ik al snel bepaalde mogelijkheden uit te werken die zij me had aangeraden.

Na één maand had ik reeds een extra inkomen van 250 euro netto verdient,  de volgende maand had ik al meer dan het dubbele.  Deze inkomsten heb ik al snel gerealiseerd door de professionele begeleiding van Monique. Zij is trouwens op elk moment voor mij beschikbaar, ik sta er zeker niet alleen voor.

Ik kan ook veel meer verdienen, maar dat is afhankelijk van de keuzes die ikzelf maak. Ik krijg 100% begeleiding en wekelijkse opleidingen die ik vrij kan volgen. 

 

 Het is een transparant en eerlijk verdienmodel dat reeds meer dan 35 jaar zijn voordelen heeft bewezen en is voor iedereen realiseerbaar.

 

 Heb jij ook behoefte aan een extra of een fulltime inkomen?

Stuur me jouw telnr zodat ik je volledig vrijblijvend kan informeren.

Laat hier je telnr achter 

 

 

Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in