Deel dit blogbericht:


Huidveroudering tegengaan

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid blootgesteld aan leeftijdsgerelateerde veranderingen. De huidlagen worden dunner, de vetlagen nemen af net als de collageenvezels en de elastische vezels. De doorbloeding en daarmee ook de voeding met zuurstof en voedingsstoffen, wordt langzamer. Deze veranderingen in de individuele huidlagen leiden ertoe dat de huid slapper wordt en rimpels krijgt.

 Oorzaak van de veroudering van de huid

 

 Ouderdomsrimpels

…..ontstaan na verloop van tijd tijdens het natuurlijke verouderingsproces, omdat de cellen niet meer zo snel delen en nieuwe cellen vormen. Daarom worden ook de ruimtes tussen de cellen groter terwijl de collageenstructuren inzakken. Optisch wordt dat als een rimpel waargenomen.
 
Rimpels als gevolg van vochtgebrek
…..ontstaan onder andere door een te vochtarme gezichtsverzorging. Eveneens ontstaan een vochttekort in de huid als men te weinig drinkt. Ook de airconditioning en droge lucht in verwarmde ruimten drogen de huid uit. Dit wordt zichtbaar in de vorm van fijne lijntjes of rimpeltjes.

Mimiekrimpels
…..ontstaan bijvoorbeeld door het optrekken van de neus en fronsen van wenkbrauwen, door lachen en huilen en dergelijke. Daarbij worden telkens weer dezelfde spiervezels gebruikt waardoor het bindweefsel uiteindelijk zijn spankracht verliest. Dan ontstaan er lijntjes en rimpels.

Rimpels als gevolg van te veel zonlicht.
….worden gevormd door teveel uv A-straling op de onbeschermde huid. De opperhuid wordt linea recta gelooid, het vocht trekt uit de huid, en het bindweefsel met de collageenstructuren wordt blijvend beschadigd.
 
Stel hier je vragen
 
Doelgroep
 
Huidveroudering is een geslachtsoverschrijdend thema en betreft zowel mannen als vrouwen vanaf de leeftijd van zo’n 25 jaar. Anti-Aging producten worden meestal vanaf de leeftijd van 30+ aangeboden. Het loont echter om deze producten preventief al eerder  te gaan gebruiken. Al vanaf 25 jaar kan men het natuurlijk verouderingsproces van de huid tegengaan.
 
Huidveroudering tegengaan
 
Onder de uitdrukking ‘Anti-Aging’ (oftewel tegen ouderdomsverschijnselen) kan een veelvoud aan behandelingsmethoden, producten en adviseurs worden gevonden.
Het gaat erom om de opbouw van de huid nauwkeurig te bekijken en op basis daarvan geschikte, zuiverende en ook effectieve methodes te vinden om deze ouderdomsverschijnselen tegen te gaan.
 
Stap 2: Zeitgard Anti-Age system
 
Het exclusieve Zeitgard Anti-Age System omvat als tweede stap de speciaal ontwikkelde
Anti-Age-producten die in combinatie met de innovatieve Zeitgard Anti-Age
Hydrateting Cream-Gel of de Restructuring Cream-Gel, zijn specifiek afgestemd op verschillende huidbehoeften en kunnen tekenen van veroudering gericht en duurzaam verminderen.
 
De innovatieve Zeitgard 2 transporteert de werkzame Anti-Age stoffen door middel van thermische warmte- koudemethodologie tot diep in de huidlagen en laat deze met de vibratietechnologie optimaal inwerken. Bovendien wordt de stofwisseling van de huid gestimuleerd, zodat deze beter tegen schadelijke invloeden is beschermd. Voor een uitgebreide verzorging is een behandeling van vier minuten per dag voldoende.
 
Wil je graag deze doeltreffende en gezonde behandeling eens uitproberen?
 
Maak dan hier snel je afspraak en kom meer te weten.
 
Wist je dat je op bovengenoemde prijzen nog eens van 35% korting kunt genieten?
 
Graag meer info, reageer hier en kom meer te weten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in