Deel dit blogbericht:


Ook toe aan een burn-out?

Je bent zo moe en radeloos? Uitgeblust en afgemat? Je ziet geen uitweg meer en weet je geen raad meer. Dit is waarschijnlijk een zeer magere troost, maar je bent niet de enige.

 
 

In deze jachtige tijden, waar presteren aan de top staat, is het  maar normaal dat je lichaam dagelijks aan TOP-sport doet, meer zelfs,  je bent dagelijks meer aan het doen dan wat je lichaam in werkelijkheid aankan.

 Vermoeidheidsklachten kunnen een kettingreactie veroorzaken in ons lichaam. Wanneer dit zich ontwikkeld tot chronische klachten zonder duidelijke oorzaak spreekt men vaak over ‘vage klachten’.

Dokters weten ook niet altijd raad en stellen diagnose: ‘burn-out’, met als gevolg anti-depresiva te nemen. Maar deze pillen helpen je niet de oorzaak aan te pakken, integendeel, deze medicatie zorgt voor extra verzuring in je lichaam, waardoor jij je na verloop van tijd nog dikwijls slechter zal gaan voelen. Door het nemen van deze medicatie zal je lichaam meer en meer verzuren en zal je na verloop van tijd nog meer en andere medicatie moeten nemen, met dikwijls als gevolg dat je meer en meer gezondheidsproblemen krijgt.

 Daardoor geraken zeel veel mensen in een vicieuze cirkel met dikwijls dramatische gevolgen.

  GEZONDE NATUURLIJKE ENERGIEBOOST

MIND MASTER Formule GREEN en/of RED

Drink dagelijks gedurende een aantal weken onze "MIND MASTER" en krijg meer energie en levenskracht op een gezonde verantwoorde manier onder  begeleiding.

 

 

 

Ingrediënten:

 • Met vitamines en sporenelementen
 • 100% Vitamine E*per dagelijkse aanbevolen  hoeveelheid
 • 100% Vitamine B1 (Thiamine) per dagelijkse aanbevolen hoeveelheid
 • 100% Vitamine B9 (Foliumzuur) per dagelijkse aanbevolen hoeveelheid
 • 100% Vitamine B12 per dagelijkse aanbevolen hoeveelheid
 • 30% ijzer per dagelijkse aanbevolen hoeveelheid
 • 51% Selenium per dagelijkse aanbevolen hoeveelheid
 • Met 36% Aloë vera bladgel (Barbadensis Miller)
 • Met druivensap uit druivenconcentraat
 • Met extract van groene thee
 • Met L-Carnitine
 • Met Co-enzym Q10*
 • *Vitamine E beschermt de cellen tegen oxidatieve stress en draagt met vitamines en mineralen bij tot een normale werking van de energiestofwisseling en het zenuwstelsel
 • *Q10: vitamine tegen vermoeidheid

 

 WAT IS Q10?

Q10, co-enzym Q10, vitamine Q10 en ubiquinon. Het zijn allemaal benamingen voor dezelfde stof. Het woord ubiquinon komt uit het Latijn en betekent ‘overal aanwezig’. een terechte naam voor een stof die zo ongeveer in iedere cel in het lichaam voorkomt. Q10 is een van de weinige zogenoemde co-enzymen in het lichaam. Een co-enzym ondersteunt enzymen (eiwitten) om hun functie in het lichaam te vervullen. Het co-enzym Q10 werd ontdekt in 1957.

 

 GEEN LEVEN ZONDER ENERGIE

De stof Q10 is onmisbaar voor de energieproductie in lichaamscellen. Q10 wordt daarom ook wel een vitamine tegen vermoeidheid genoemd. Zonder Q10 in ons lichaam zouden mensen zelfs niet overleven, want zonder energie is geen leven mogelijk. Daarnaast is Q10 een krachtige antioxidant.

 

Q10 wordt vaak aangeduid als een vitamineachtige stof. Officieel valt Q10 echter niet onder de categorie vitamines. Dit komt doordat vitamines officieel stoffen zijn die niet van nature in het lichaam voorkomen en we uit voedsel halen. Q10 wordt juist wel door het lichaam zelf aangemaakt, hoewel de Q10-supplementen die helpen het Q10-niveau op peil te houden. Deze helpen je meer energie te krijgen.

  HOE KOM JE AAN Q10?

Q10 komt van nature in het lichaam voor. Vooral spiercellen en met name de hartspier bevatten hoge concentraties Q10, omdat hier de meeste energie nodig is. Q10 wordt aangemaakt in de lever. Hiervoor zijn bepaalde vitamines, mineralen en aminozuren nodig. Ook krijgen we via ons eten kleine hoeveelheden Q10 binnen.

 

De meeste Q10 maken we zelf aan. Helaas neemt de Q10-productie na je twintigste geleidelijk af. Het Q10-niveau kan ook dalen door stress, bepaalde ziektes en medicijngebruik. Dit leidt tot minder vitaliteit, energie en spierkracht. Gelukkig is dit verlies eenvoudig goed te laken door Q10-supplementen bij te nemen, o.a. onze MIND MASTER*

 Duurzame kwaliteit bevestigd door het SGS INSTITUUT FRESENIUS

Meer weten? Klik op deze link

 

 
 

Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in