Deel dit blogbericht:


Voel jij je dikwijls moe?

Tegenwoordig hoor ik zeer veel personen klagen dat ze zeer moe en futloos zijn.

Dit kunnen allemaal tekens zijn dat je bloed vol gif- en afvalstoffen zit.  In onze moderne Westerse wereld eten we veel te veel en te veel ongezonde voeding. Onze voeding zit vol van toegevoegde suikers, kleurstoffen en bewaarmiddelen, waardoor ons bloed vol afvalstoffen zit. Op de koop toe zijn er ook zeer veel mensen die te weinig bewegen, te veel stress hebben en te weinig slapen, maar vooral teveel pillen slikken. Daardoor hopen afvalstoffen zich beetje bij beetje op, waardoor we ons moe en futloos voelen.

 Deze afvalstoffen worden veel te weinig afgevoerd en dat veroorzaakt vaak gezondheid problemen.

 De meeste mensen gaan dan naar de huisarts en krijgen dan een pilletje voorgeschreven, omdat ze slecht slapen, elke dag moe opstaan, geen zin hebben om te werken, noem maar op. Maar dit pilletje zorgt er niet voor dat je afvalstoffen worden afgevoerd, integendeel, het zal nog voor meer afvalstoffen zorgen in je lichaam.

 De meeste medicatie pakt niet de oorzaak aan, maar de wel symptomen. Je zal je na enige tijd wel wat beter voelen, maar de reden waarom je moe bent wordt niet aangepakt. Na enige tijd heb je weer datzelfde probleem en pak je weer naar diezelfde medicatie. Totdat je zelfs na enige tijd misschien wel wat extra pijnstillers nodig hebt omdat je bv last krijgt van je maag.

Ga zo maar door, de oorzaak wordt niet aangepakt en daardoor zal je steeds meer en meer medicatie nodig hebben. Dit is eigenlijk een visieuze  cirkel waarin velen onder ons terecht komen en op die manier steeds meer en meer medicatie nodig hebben. Dit zorgt voor een wildgroei in de farmaceutische industrie.  De laatste jaren is het nemen van medicatie in onze Westerse wereld met 50% gestegen, en toch worden de meeste mensen er niet beter van, integendeel. In Amerika is de grootste doodsoorzaak, het nemen van teveel medicatie, toch wel even om over na te denken.

 Je hebt een pilletje nodig voor dat ene probleem, maar je krijgt er na verloop van tijd nog wel wat problemen bij. Bij heel veel mensen zitten de cellen verzadigd met afvalstoffen die moeten verwijderd worden. Maar wat kan jij daar tegen doen, of hoe kan je dit aanpakken?

  Gezond bloed

Zoals de meeste mensen wel weten, zijn de lever en de nieren, verantwoordelijk voor het zuiveren van ons bloed.

Een goede manier om ze te helpen hun functie beter te verrichten is met een gebalanceerd dieet ( dat ook thee bevat).

 Dit zal het ontgiftingsproces van het bloed stimuleren.

 Gezond bloed hebben is erg belangrijk, omdat het niet alleen helpt om bepaalde ziektes te voorkomen, maar ook omdat het een droge en doffe huid vermijdt. Het houdt bovendien de cellen in goede conditie, waardoor vroegtijdige veroudering tegengegaan wordt. Daarom is het van vitaal belang je lichaam in een goede conditie te houden, door ervoor te zorgen dat je dieet alle basis voedingstoffen bevat en dat je geen vitaminetekort hebt. Gebruik af en toe ontgiftende remedies om je bloed schoon, gezond en puur te houden.

  Brandnetel

Ongetwijfeld heb je al gehoord van de zeer bloedzuiverende werking van brandnetel. Brandnetel werkt zeer goed als ontgifter, omdat het zeer snel schadelijke stoffen uit het lichaam en het bloed verwijdert. Het is bovendien ook een diureticum en net zoals vlierbloesem is het erg goed voor de lever en de nieren. Zonder twijfel zijn brandnetels altijd een goede keuze.

  Aloë Vera

Iedereen kent Aloë Vera, een geneeskrachtige plant die ontelbare positieve eigenschappen bezit. De ‘Barbadensis Miller‘ is de meest geneeskrachtige van alle Aloë Vera’s.  Ze werkt zeer ontgiftend, is antibacterieel, en werkt ook antiviraal. Het is bovendien een helende plant voor de lever en de nieren, wat het hele lichaam revitaliseert.

 Aloë Vera ‘Barbadensis Miller’ van LR is de enige ter wereld met twee  zeer hoge kwaliteitscertificaten:

 IASC label en Instituut Fresenius

 Dit vitaal drankje ontgift, ontzuurt, ontslakt en ontvet.

 Bij dagelijkse inname zal je na enige tijd de positieve werking merkbaar voelen. Bij de één al wat sneller als bij de andere.

 Ik neem dit drankje elke dag en voel me opnieuw 25 jaar, en dit is al meer dan 30 jaar geleden dat ik 25 was.

 Wil je meer info over onze producten, schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief

 

Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in