Samenwerking

Op deze pagina vindt u een overzicht van mijn werk als succescoach, in de vorm van blogs: trends in de markt, persoonlijke ervaringen, tips rond netwerkmarketing, noem maar op. Kortom, een ware schatkist aan knowhow!

Blog

Ann wou snel 1000 euro meer inkomsten als zelfstandige

Ann had een een zelfstandige zaak als kleur- en stijlconsulente maar had het soms wat moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen.

Hoe Sharon een extra inkomen realiseerde.

De weg naar een extra mooie en toffe bijverdienste

 

Hoe bouw je een mooi extra inkomen op met networkmarketing?

In economisch moeilijke tijden is het soms lastig om elke maand de eindjes aan elkaar te knopen.

Geld maakt niet gelukkig, maar geen geld des te minder.

Ik startte in de networkmarketing business en begeleid  personen die graag  een mooi  extra inkomen willen verdienen.

Dit kan perfect in combinatie met een partime- of fulltimejob. Het enige dat telt is dat je weet waarom je aan networkmarketing doet en dat je weet hoe je het moet doen, dan wordt networkmarketing een succesverhaal.

Huidveroudering tegengaan

Naarmate we ouder worden, wordt onze huid blootgesteld aan leeftijdsgerelateerde veranderingen. De huidlagen worden dunner, de vetlagen nemen af net als de collageenvezels en de elastische vezels. De doorbloeding en daarmee ook de voeding met zuurstof en voedingsstoffen, wordt langzamer. Deze veranderingen in de individuele huidlagen leiden ertoe dat de huid slapper wordt en rimpels krijgt.

Filosofie van de LR Zeitgard 1

Zeitgard is een innovatieve en integrale vorm van effectieve en duurzame gezichtsverzorging.

 

De voordelen van antibacteriële verzorging

 Alles over Microsilver

Microsilver is een zeer zuiver, metallisch poeder (99,96% zuiver; argentum metallicum) van natuurlijke oorsprong.

7 redenen om zuivere Aloë Vera gel te drinken

Aloë vera is een geneeskrachtige plant die op verschillende manieren kan worden gebruikt voor zowel de gezondheid als de schoonheid. De plant is over de hele wereld erg populair en is nu ook te vinden bij veel mensen thuis, waar mensen aloë vera gebruiken om verschillende gezondheids- en huidproblemen mee te behandelen.

De True Beauty Basisoplossing- voor schoonheid van binnenuit

Drink je mooi! De revolutionaire Lifetakt 5-in 1 Beauty Elixir vervult alle 5 schoonheidswensen in één keer: jeugdige uitstraling, zuivere huid, sterk lichaam, sterk haar en sterke nagels.

 
 

Starten met een eigen zaak op latere leeftijd.

Als baas 50-plusser niet meer wil, wordt 50-plusser zelfd de baas.

De ontelbare voordelen van werken in “Directe verkoop”

Ik was mezelf er nooit eerder van bewust wat de grote voordelen zijn, een eigen bedrijf te hebben in ‘Direct verkoop’ in Networkmarketing.

De nuttige en heilzame stoffen in Aloë Vera aanwezig

Hier wil ik je even op de zeer werkzame stoffen wijzen waardoor de werking van de Aloë vera super is, voor dier en mens. 

De wonderbare geneeskracht van de Aloë vera plant

Aloë Vera is een zeer gekende plant, maar de werkzame stoffen die deze plant bevat en de geneeskracht van deze plant dat wil ik hier graag even met je delen.

Deeltijdse baan

Deeltijds werken is de ideale manier voor jonge moeders met kleine kinderen en daarbij gegarandeerd een extra aantrekkelijk inkomen op te bouwen.

Voel jij je dikwijls moe?

Tegenwoordig hoor ik zeer veel personen klagen dat ze zeer moe en futloos zijn.

Aften, bloedend tandvlees, slechte adem, herken je dat?

Zegt je de naam ‘Chloorhexidine’ je wat? Het wondermiddel bij mondinfecties?

Onze ongezonde levenswijze

Onze levenswijze en waartoe die leidt We leven in afgesloten huizen We koken onze voeding We eten te zoet en te vet We bewegen veel te weinig Er zijn ook mensen die roken en drinken teveel alcohol Al deze dingen worden als normaal gezien, maar zijn eigenlijk niet normaal.

8 waarschuwingssignalen van een vitamine B12 tekort

Een tekort aan mineralen komt veel vaker voor dan een tekort aan vitamine B12, en nochtans lijdt één op vier volwassenen aan een tekort van vitamine B12.

Ook toe aan een burn-out?

Je bent zo moe en radeloos? Uitgeblust en afgemat? Je ziet geen uitweg meer en weet je geen raad meer. Dit is waarschijnlijk een zeer magere troost, maar je bent niet de enige.

 
 

9 risicovolle ingrediënten in verzorgingsproducten

Vaseline of petroleum wordt als zachtmaker gebruikt en dat merk je bv in lippenbalsem.  Deze stof doet net het tegenovergestelde van wat het belooft. Het verzacht heel even je huid of je lippen, maar zorgt ervoor dat de huid wordt afgesloten en haar eigen vochtregulerende vermogen verliest. Dit werkt je eigenlijk gewoon maar tegen i.p.v. te helpen.

 

Hoe krijg je meer klanten, meer omzet en meer winst in je bedrijf?

Heb jij te weinig klanten, dan heb je ook te weinig omzet en te weinig of misschien zelfs helemaal geen winst. 

Hoe kan jij je steentje bijdragen voor een beter milieu?

Ons milieu en het belang ervan We leven in een maatschappij van overvloed. Het enige wat vandaag de dag nog zeer belangrijk is, is geld en macht voor de meeste fabrikanten. Miljoenen producten worden er geproduceerd en verkocht, die ervoor zorgen dat er zeer veel afvalstoffen op onze planeet terecht komen.

Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in