Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in

Als zaakvoerder van een kledingszaak en moeder van drie kinderen (en oma van vier kleinkinderen) besloot ik om, na een hectisch professioneel bestaan in een kledingzaak, mijn leven weer in eigen handen te nemen. Ik werkte in mijn kledingzaak uren per dag, gaf alles, maar dit allemaal om op het einde van de maand net de rekeningen te kunnen betalen. Ik besloot om hier verandering in te brengen.

 

Ik schoolde me om tot specialist Multi-Level Marketing en startte mijn eigen netwerkmarketingbedrijf in gezondheids- en schoonheidsproducten. Vandaag adviseer ik klanten die zelf rechtstreeks bij fabrikant LR Health & Beauty, aan dezelfde fabrieksprijzen als ik, hun producten aankopen en begeleid ik ondernemers naar meer omzet, meer winst en uiteraard meer financiële vrijheid.

Ik heb nu geen enkel risico, geen voorraad, geen verplichtingen en ik werk met wie ik wil en wanneer ik wil. Na slechts één jaar bouwde ik al een stevig netwerk uit en kan ik nu al meer genieten van een beter inkomen en meer vrijheid.

 

En als ik even persoonlijk mag worden, ik ben vol overtuiging begonnen met de verkoop van de producten van LR Health & Beauty omdat ik als ondernemer meer winst en meer financiële vrijheid wou. Hierboven op had ik levenslang zeer veel astma en eczeem had en door het innemen van de drinkgels Aloë Vera van LR volledig ben genezen.

 

Meer weten? Neem dan gerust contact op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek!