Networkmarketing

Wil jij als ondernemer een doorbraak forceren, dan heb je nood aan nieuwe inzichten.

Het zijn turbulente economische tijden, het klantengedrag verandert razendsnel. En toch bestaat de mogelijkheid om tegelijk meer omzet en winst te boeken, terwijl je meer van vrije tijd geniet. 

Wees uniek en boek successen in networkmarketing

Het verdienmodel binnen netwerkmarketing is meestal tweeledig; actief (bij verkopen die je zelf doet) en passief (wanneer je nieuwe verkopers werft).

 

Maximalisatie

Richt je volle aandacht op maximalisatie, anders zal je vroeg of laat de vlam zien doven. Maximaliseren is meer schaal zoeken, meer klanten bedienen, meer potentieel vinden. Dat begint bij organisatie en met systemen en procedures die je uibouwt, uitprobeert vanuit de visie van de klant en vervolgens verfijnt. Zoiets vraagt tijd.

Onderschat niet waar je op één jaar tijd kunt staan in networkmarketing en wat je op 10 jaar kunt bereiken

Als je dit goed aanpakt en goed begeleid wordt, kan dit van een bijverdienste uitgroeien tot een hoofdinkomen én volledige financiële vrijheid. Hierbij ondersteun ik je bij het behalen van financieel succes!  Want jouw succes is ook het mijne.

Dat is nu éénmaal de kracht van maximalisatie.

 

Drijfkracht

Succesvolle ondernemers worden beschouwd vanuit persoonlijke drijfkracht. De psychologie van deze mensen bepaalt het succes van hun bedrijf  Ben je gedreven, heb je energie en heb je voldoende ambitie, dat maakt als ondernemer een immens verschil.

Organisatie

Als je de wet van organisatie goed toepast, dan werkt de zaak voor jou.

Het ondernemerschap is toch niet uigevonden om te verzanden in een hard en stressvol bestaan. De bedoeling is meer levenskwaliteit en comfort.

 

Samenwerking

Direct verkoop in samenwerking met de producent. Geen risico met voorraad, alles gaat van de fabrikant rechtstreeks naar de klant en jij fungeert gewoon als tussenpersoon. 

Ga op zoek naar de juiste mensen, wie samenwerkt maakt zijn zaak groter. Zet een winnend team neer dat uiteindelijk je zaak vooruit helpt. Hoe meer ondernemers je product aanbevelen, hoe sneller je zaak zal groeien. Richt dus constant je aandacht op de juiste mensen, want hun succes is ook het jouwe. Dat is de kracht van samenwerking.

Blog

Ann wou snel 1000 euro meer inkomsten als zelfstandige

Ann had een een zelfstandige zaak als kleur- en stijlconsulente maar had het soms wat moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen.

Hoe Sharon een extra inkomen realiseerde.

De weg naar een extra mooie en toffe bijverdienste

 

Hoe bouw je een mooi extra inkomen op met networkmarketing?

In economisch moeilijke tijden is het soms lastig om elke maand de eindjes aan elkaar te knopen.

Geld maakt niet gelukkig, maar geen geld des te minder.

Ik startte in de networkmarketing business en begeleid  personen die graag  een mooi  extra inkomen willen verdienen.

Dit kan perfect in combinatie met een partime- of fulltimejob. Het enige dat telt is dat je weet waarom je aan networkmarketing doet en dat je weet hoe je het moet doen, dan wordt networkmarketing een succesverhaal.

Starten met een eigen zaak op latere leeftijd.

Als baas 50-plusser niet meer wil, wordt 50-plusser zelfd de baas.

De ontelbare voordelen van werken in “Directe verkoop”

Ik was mezelf er nooit eerder van bewust wat de grote voordelen zijn, een eigen bedrijf te hebben in ‘Direct verkoop’ in Networkmarketing.

Deeltijdse baan

Deeltijds werken is de ideale manier voor jonge moeders met kleine kinderen en daarbij gegarandeerd een extra aantrekkelijk inkomen op te bouwen.

Ook toe aan een burn-out?

Je bent zo moe en radeloos? Uitgeblust en afgemat? Je ziet geen uitweg meer en weet je geen raad meer. Dit is waarschijnlijk een zeer magere troost, maar je bent niet de enige.

 
 

Hoe krijg je meer klanten, meer omzet en meer winst in je bedrijf?

Heb jij te weinig klanten, dan heb je ook te weinig omzet en te weinig of misschien zelfs helemaal geen winst. 

Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in