Wie ben ik

Lees mijn verhaal en kom te weten waarom de samenwerking met mij het verschil kan maken in je leven.

Als zaakvoerder van een kledingszaak en moeder van drie kinderen besloot ik om, na een hectisch professioneel bestaan in een volslankmodeboetiek, mijn leven weer in eigen handen te nemen. Ik werkte in mijn kledingzaak uren per dag, gaf alles, maar dit allemaal om op het einde van de maand net de rekeningen te kunnen betalen. Ik zocht dringend naar een oplossing, want ik leefde om te werken en werkte niet om te leven.

In 2016 werd er mij iets aangeboden in networkmarketing, toen onbekend voor mij. Er werd mij een zeer betrouwbaar transparant verdienmodel voorgesteld dat reeds 35 jaar succesvol op de Europese markt aanwezig was. Het ging om hoge kwaliteitsproducten die rechtstreeks van de fabrikant naar de klant werden aangeboden.

Ik moest dus niets investeren, daarom ben ik gestart, want ik had geen finacieel risico.

 Ik schoolde me om tot Networkmarketeer en startte mijn eigen networkmarketingbedrijf in gezondheids- en schoonheidsproducten. Vandaag adviseer ik klanten die zelf rechtstreeks bij fabrikant hun producten aankopen en begeleid ik ondernemers naar meer omzet, meer winst en uiteraard meer financiële vrijheid. Want zeg nu zelf, daarom ben jij toch ook ondernemer geworden.

 Na slechts één jaar bouwde ik al een stevig netwerk uit en besloot ik om een punt te zetten achter mijn toenmalige damesboetiek.

Dit gebeurde deels onder zeer professionele begeleiding, want die krijg je zowiezo.

En als ik even persoonlijk mag worden, ik ben vol overtuiging begonnen omdat ik als ondernemer meer winst en een beter leven wou. 

Meer weten? Neem dan gerust contact op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek!

 

 

Wees de eerste om het nieuws te lezen
vul hier uw e-mailadres in